KulturÁlom Projekt


A KulturÁlom Projekt igényes élőzenei, színházi, egyéb színpadi művek és rendezvények megszervezésére, lebonyolítására szakosodott vállalkozás. Csapatunk a rendezvényszervezés és az élet sok egyéb területén bizonyított már és ért el komoly sikereket. Szervezésünkben a minőség és nem a mennyiség játszik fontos szerepet. Nevünk alatt csak komoly, igényes és kiemelkedő produkciókat próbálunk sikerre vinni. Felkérés esetén állunk szíves rendelkezésére minden cégnek és magánszemélynek. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Szponzoráció:

Előnyös feltételekkel állunk a szponzorok rendelkezésére. Számukra előnyös reklámüzletet, befektetést ajánlunk, nem adományt kérünk! Minden esetben egyéni megállapodás tárgyát képezi együttműködésünk, rugalmas feltételekkel. A legkisebbtől, a legnagyobbig nyitottak vagyunk minden megállapodásra, ami mindkét félnek előnyös és profiljába illeszkedik. Nálunk mindenki megtalálhatja a számítását. Reklám csomagjaink széleskörűek, az alábbi általános lehetőségeket kínáljuk:

- tiszteletjegyek
- külön szektorok
- kedvezményes jegyek
- és bármilyen egyéb ötlet megvalósítható
- megjelenés helyszínen (számtalan módon lehetséges)
- megjelenés reklámfelületeinken (plakát, szórólap, írott sajtó, televízió, rádió, Web)
- megjelenés a rendezvény lebonyolításához szükséges tartozékokon (pl. jegy, stage pass tartó, és még rengeteg módon)

Sajtó

Rendezvényeinken szívesen látjuk a sajtó képviselőit, és szívesen működünk együtt annak minden ágával. Kérésünk, hogy akkreditációs igényeiket időben jelezzék elérhetőségeink valamelyikén!

Kedvezményes jegyek

Cégek és magánszemélyek egyéni megállapodás alapján kérhetnek kedvezményes jegyeket rendezvényeinkre! Rugalmas feltételekkel biztosítunk belépőket kedvezményes áron nagyobb mennyiség igénylése esetén, illetve helyreszólóan, stb.

Rendezvényszervezés

Vállaljuk cégek, magánszemélyek részére bel- és kültéri rendezvények teljes vagy részleges szervezését: előadók leszervezését, technikai és személyi feltételek megteremtését, a rendezvény biztosítását, promóciós szolgáltatásokat.

Üdvözlettel,
Horváth László
KulturÁlom Projekt
Tel.: 20/339-76-48
E-mail: info@kulturalom.hu